Pojď k nám tvořit poctivé stavby

15. 7. 2021
Pojď k nám tvořit poctivé stavby

Jsme architektonický ateliér založený dvěma kamarády v roce 2012, v době stavební krize. Ani těžší začátky nás neodradily od našeho směřování a přesvědčení, že je naše cesta správná. Růst kanceláře a projekty, na kterých pracujeme, jsou toho důkazem.

V současnosti řešíme pro naše klienty například návrhy bytových domů, rodinných domů, vil nebo rekreačních sídel. Naší silnou stránkou jsou rekonstrukce historicky zajímavých objektů. Pracujeme ale také například na návrzích sídel firem, staveb pro svět automobilů nebo projektu mateřské školky.

Naše práce je pestrá, stejně jako skupina našich klientů. Pomáháme jim přetavit jejich představy a sny do světa základů, stěn a střech. Naším cílem je do detailu poznat a pochopit klientovo zadání a na jeho základě tvořit návrh, který prozkoumá i na první pohled skryté varianty. Současně se vždy snažíme respektovat kontext, ve kterém naše stavby vznikají.

#tvorimepoctivestavby

 

Koho hledáme do týmu? Hledáme víc než jednoho a hledáme více profesí!

Uplatnění u nás najdou jak architekti, tak projektanti, zkušení i těsně po škole. Lidi na plný úvazek i brigádníci při studiu.


Nemusíš mít roky zkušeností, důležitý pro nás je Tvůj zájem o obor a chuť pracovat na složitých zadáních.
Rádi využijeme silných stránek každého člena týmu. Prosadí se u nás jak tvůrčí, tak techničtější typy. Umožníme Ti rozvíjet se ve věcech, které Tě zajímají a chtěl bys dělat.

Je pro nás důležitý odpovědný přístup k práci, samostatnost, kreativita a schopnost zakousnout se do problému a intenzivně jej řešit.

Předpokladem je znalost programu AutoCAD jako hlavního nástroje pro tvorbu dokumentace. K tomu je samozřejmostí MS Office.

Modeluješ ve SketchUPu? A umíš k tomu V-Ray? Skvělé. Nebo s nimi nemáš zkušeností? Modeluješ v jiném programu? Nevadí, u nás se tyhle programy ovládat naučíš.
 

Co u nás můžeš mít na starosti?

Budeš mít na starosti návrhy staveb různého měřítka i využití. Co to znamená?

  • - Navrhování široké škály objektů od rezidenčních přes občanské až po komerční stavby včetně detailu interiéru.

  • - Pokud jsi techničtější typ, budeš mít na starosti projektování různých stupňů dokumentace s důrazem na detail a kvalitu provedení.

  • - Příprava podkladů pro stavební firmy v rámci autorských dozorů.

  • - Koordinační činnost jednotlivých profesí, které se s námi podílejí na tvorbě dokumentace.

  • - Komunikace s klienty a diskuze nad návrhy.

  • - Komunikace s úřady, které jsou třeba pro povolení stavby.


     

Co bys u nás mohl/a najít?

- Nasazení a nadšení pro obor, které se snažíme přenášet i na naše spokojené klienty.

- Příjemný kolektiv a zkušený tým, o který pečujeme, nasloucháme mu a stále se jako tým snažíme rozvíjet.

- Důraz na kvalitu a prozkoumávání pestré škály řešení, než nalezneme podle nás to nejlepší.

- Samozřejmostí je vybavení na práci (PC, telefon) a férový plat.

- Pro úplnost dodáme, že u nás nenajdeš fotbálek ani kulečník 😊. Zato jsme otevřeni dohodě na pružné pracovní době, která bude vyhovovat Tvým požadavkům na volný čas, rodinu nebo školu.


Pokud si myslíš, že jsi ten správný člověk pro nás, tak pošli své CV s přehledem svých prací na e-mail: stepan.mancik@pm-a.cz a potkáme se v Dejvicích. Těšíme se na Tebe!

 

PM-a © 2023 Všechna práva vyhrazena